Святкові посиденьки з іноземними студентами

23.12.2021

Захід був присвячений традиціям святкування зимових свят в Україні, зокрема Дня Святого Миколая, Нового року, Різдва Христового, Святого Василя, Богоявлення. Захід супроводжувався великою кількістю презентацій та пісень, колядок, віншувань тощо.

Родзинкою заходу стало виконання новорічних пісень солістів вокальної студії «Іскра» (керівник – Олеся Франків). Гості з Індії та Африки скоштували справжню різдвяну кутю та заспівали традиційні українські колядки. Допомагали у цьому студенти спеціальності «Музичне мистецтво», а ведучими дійства були студенти кафедри психології Анастасія Гелетка та Микита Мельничук і студенти спеціальності «Правознавство» Вікторія Ахтемійчук та Володимир Марікуца, які українською та англійською мовами передали повноту колориту зимових свят в Україні та створили святкову атмосферу всім присутнім.

З вітальним словом до гостей звернулася завідувач кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів проф. Богдана Лабінська.

Щиро дякуємо організаторам дійства – Собкову Юрію Вікторовичу, Собковій Світлані Іванівні та Паранюку Дану Вікторович за приємний вечір, створений напередодні новорічних свят.