Міжнародне стажування в Людвігсбурзькому Педагогічному Універитеті в Німечинні в рамках проєкту DAAD program "Ukraine Digital: Ensuring academic success in times of crisis".

07.08.2023

17.07-27.07.23 викладачі факультетуу іноземних мов доцент Ольга Бешлей, асистенти Наталя Цинтар, Богдана Буртник, Мирослава Ковалюк, Ангеліна Гоян, Аліна Білокопитна, Каріна Унгурян) пройшли міжнародне стажування в Людвігсбурзькому Педагогічному Універитеті в Німечинні в рамках проєкту DAAD program "Ukraine Digital: Ensuring academic success in times of crisis".

Наші викладачі гідно виступили з проєктами “Чернівці місто в тилу. Виклики та розвиток під час наступальної війни в Україні” та “Стереотипи українок закордоном”.

Мали чудову нагоду побувати на лекціях та семінарах колег з Людвігсбурзького Педагогічного Університету, зокрема проф. Р. Пауверса, проф. А. Бомера. Проф. Н. Бах провела тренінг на тему “Як зацікавити студентів”. Інноваційним та цікавим був майстерклас по створенню освітніх відео для студентів з Я. Протц.